...i am who i am.i do what makes me happy.i live for me.not u.u may not agree with me..but i'm not seeking your approval.i'm happy with all that i am...

Thursday, July 7, 2011

Alhamdulillah


.:: 1st July 2011 ::.

.:: I am now officially wife to Khairul Azhar Razali ::.




Tuesday, June 7, 2011

: Our Big Day :












Wednesday, June 1, 2011

1 month to go

sebulan je lagi..macam rasa baru je bertunang smlm...tau2 je lg sebulan akan bergelar seorang isteri...semoga semuanya berjalan lancar...amin...



Monday, May 23, 2011

Pre Weds Photoshoot


Semalam selamat menjalani sesi bergambar untuk majlis kami..
nasib kami agak baik kerana cuaca sangat elok hingga kami selesai bergambar...
elok je sampai umah hujan pun turun...
ok..jom lihat sebahagian gambar kami...









Monday, May 9, 2011

: dup dap dup dap :

less than 2 month..
OMG...!!
still rasa mcm biasa je...
tp alhamdulillah preparation still berjalan...
kad pun da siap..
i really like and love it..!!!
=)

Friday, April 22, 2011

:: 70 days to go ::









......empty......











Tuesday, April 5, 2011

~ 87 days ~

less than 3 month until my wedding day...
preparation still bergerak perlahan lagi...
macam2 perkara yg perlu difikirkan...
sbb kalau boleh suma nk wat sndri...
semoga ape yg dirancangkan akan berjalan lancar...
mudah2an...amin...


Friday, April 1, 2011

April Fool

Hari nie da 1st April...kejap je masa berlalu...tinggal 3 bln je lg...macam2 rasa da wat masa nie...banyak perkara yang perlu difikirkan..harap semuanya berjalan lancar...amin...

Thursday, March 31, 2011

preparation for wedding

baju nikah kami berdua da siap...
then my dress tinggal nk jahit manik n cari tudung...
doorgift pun da beli skit2...
kad masih dalam proses edit...
hantaran masih tinggal 1 2 perkara je la...
yeaaayyyy...

Saturday, February 26, 2011

another theme

so far...tema utk majlis akan berlangsung on this July da ade
i decide theme for my family is gold and for friends the theme is silver/grey...
harap sumanya akan berjalan lancar...
dan dipermudahkan olehNya..
amin...

Tuesday, February 15, 2011

~ 136 days to go ~

Alhamdulillah
last week da settle kan tempahan utk baju sanding + baju bertandang..
jadi x perlu risau lg psl itu..baju nikah pun da pegi tempah..tunggu nk siap je..
x sabar rasa nye nk tgk baju nikah tue siap...

minggu nie minggu final exam..
kejap je da final..mcm baru smlm je register sem baru..
jadi untuk tidak membebankan kepala otak yg serabut nie..
ape yg perlu dibuat untuk 'My Big Day' akan di pk kan selepas final exam abis..

Sunday, January 30, 2011

empty

lama x updated blog...
agak bz sedikit sejak 2 menjak nie...
banyak sangat perkara dan benda yg nak difikirkan...